Door eenvoudig te leven en haar bezit te delen met anderen houdt Tirza Roor geld over. “Het afgelopen jaar verdubbelde mijn inkomen. Ik zou nu mijn levensstandaard kunnen verhogen, maar dat doe ik niet. Het geld dat ik overhoud investeer ik in mijn bedrijf, of ik geef het weg”, vertelt ze.

Wat betekent geld voor jou? Hoe ga je ermee  om? Daarover gaat de rubriek Mijn Geld en Ik in het &-katern van de Gelderlander. Ik interviewde chaoscoach Tirza Roor. Door haar bezit met anderen te delen, heeft Tirza voor minder geld meer bezit. “Zo’n mooi huis met zo’n grote tuin en een bijna nieuwe auto zou ik in mijn eentje  nooit kunnen betalen”, vertelt ze me in haar appartementje in Nijmegen Oost. Hoe dat precies werkt, lees je hier. (Laadt de PDF niet? Ververs de pagina voor een tweede poging)

[gview file=”https://www.trantmagazine.nl/wp-content/uploads/2016/11/Tirza-Roor-Mijn-Geld-en-ik-Gelderlander.pdf”]

Heb jij ook een bijzondere visie op geld en bezit en wil je daarover vertellen in deze rubriek? Stuur me een mailtje op post@trantmagazine.nl.